Individuele coaching

Wil je graag je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Loop je aan tegen vragen in je persoonlijke ontwikkeling? Of heb je werkgerelateerde problemen? Mogelijk kan coaching je daarin verder helpen. 


Een traject waarbij je samen met Wichert op zoek gaat naar de antwoorden, je inzicht krijgt in jezelf en je doelgericht toewerkt naar een oplossing. 


Heb je één van de onderstaande vragen? Dit zijn voorbeelden van onderwerpen waar Wichert je graag in kan en wil coachen.

- Ik wil een betere balans vinden tussen werk en privé. 

- Hoe kan ik omgaan met mijn (dominante) leiding-
  gevende/collega/werknemer?

- Wat zijn eigenlijk mijn gaven en talenten? Waar ben  ik goed in?
- Ik zou graag minder conflicten willen met mensen om me heen.

- Hoe kan ik beter omgaan met mijn perfectionisme?

- Waarom vind ik communiceren met bepaalde  mensen zo ingewikkeld?

- Hoe kan ik mijn tijd beter indelen?

- Wie ben ik? Wat is mijn plek in de samenleving? 


Elk coachingstraject begint bij bewustwording. Je bewust worden van je doel, je coachvraag en vervolgens van je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en vaardigheden. Waarom doe je wat je doet? Waarom reageer je zoals je reageert? 


Met behulp van de DISC gedrags-en persoonlijkheidsanalyse helpt Wichert je dit ontdekken. Je krijgt meer inzicht in de achterliggende motieven bij jezelf. En vanuit het kennen van jouw communicatiestijl krijg je tools aangereikt om mee aan de slag te gaan. Wichert gebruikt hierbij het VORK-model en helpt je stil te staan bij je achtergrond, identiteit, de invloed van je omgeving en de keuzes die je maakt. Op basis van gelijkwaardigheid, commitment, zelfreflectie en zelfsturing werk je samen met de coach aan het bereiken van je doel. 


 

Coaching voor ondernemers
Ben jij ondernemer en vind je het moeilijk om werk en privé te scheiden? Ben je dag en nacht met je bedrijf bezig? Of wil je weten wat voor soort leidinggevende jij bent? Wichert heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Daardoor heeft hij oog voor de mens achter de ondernemer. Naast zijn kennis als coach put hij ook uit zijn eigen ervaringen, valkuilen en leermomenten. Zodat jij kan groeien; als persoon en als ondernemer.  


Interesse in coaching door Wichert?
Wichert coacht op een betrokken, spiegelende manier. Hij heeft respect voor jou en je situatie, maar gaat tegelijkertijd het eerlijke gesprek met jou niet uit de weg. Met humor en op een ontspannen, maar doelgerichte wijze helpt hij je graag verder. Wil jij deze investering in jezelf doen? Neem contact op met Wichert voor een vrijblijvende eerste afspraak.